De Online Bezorgservice

Uw online veilingaankopen voordelig en moeiteloos thuisbezorgd

Gaat u bieden of heeft u geboden op een kavel van een online veiling?

Maar heeft u niet de juiste auto, ontbreekt het u aan tijd of houdt u niet van sjouwen?
Online bezorgservice haalt, bezorgt en slaat uw kavel(s) op.

De Online Bezorgservice is een tak van Van de Scheur Logistiek. Dagelijks halen wij tientallen kavels op bij veilingen door heel Nederland, om ze vervolgens aan onze distributieritten toe te voegen en zo op efficiënte wijze bij onze klanten af te leveren. Door het ophalen en bezorgen van geveilde goederen te combineren met ons distributiewerk, houden we de prijzen scherp. Ook zorgt dit voor een laag aantal kilometers per adres, waardoor onze werkwijze een stuk milieuvriendelijker is dan die van koeriers die apart rijden per opdracht.

U kunt bij ons rekenen op zorgvuldig uitgevoerd transport door ervaren chauffeurs. We kunnen met bijna alle goederen overweg, en beschikken over de juiste hulpmiddelen om zware en/of grote goederen te laden, lossen en zekeren.

Over ons

Onderdeel van Van de Scheur Logistiek

Sinds 1956 expert in logistiek en transport waarbij de klant centraal staat

Van de Scheur Logistiek is dé expert in het vervoer van onverpakte, grote en kwetsbare goederen. Met een eigen warehouse in Vianen, een team van 30 gemotiveerde medewerkers en een divers wagenpark staan wij klaar voor onze klanten. Wij werken hard om in Nederland en Noord-België goederen op tijd bij onze klanten te krijgen. Onze klanten zijn veelal productie-en handelsbedrijven die een breed dienstenpakket, oplossend vermogen en een hoge servicegraad verwachten.

Wij verzorgen zowel B2B als B2C distributie, ook voor dedicated transport, warehousing en fulfilment kunt u bij ons terecht.

Bent u benieuwd wat wij voor uw logistieke proces kunnen betekenen?

Kijk voor meer informatie op www.vandescheurlogistiek.nl/ of neem direct contact met ons op